top of page

Kdo naj izbere reseller gostovanje?


Reseller gostovanje

Reseller gostovanje je izvrstna izbira za vse, ki se ukvarjajo s spletom, spletnim marketingom in imajo veliko strank (ali vsaj potencialnih), ki potrebujejo gostovanje za svojo spletno stran.

Paket reseller gostovanja lahko zakupite pri vašem najbolj priljubljenem ponudniku spletnega gostovanja. Dejansko zakupite svoj prostor na strežniku in ta prostor nato prodajate svojim strankam po svojih cenah. Če imate žilico za prodajo in marketing, vam tovrstna storitev lahko prinese kar nekaj zaslužka.

Velika prednost pri tovrstnem gostovanju je, da nimate opravka z vzdrževanjem samega strežnika, saj za to poskrbi ekipa na strani vašega ponudnika. Še posebej dobrodošel je takšen paket za vse tiste, ki bodo nudili gostovanje ne pretirano zahtevnim spletnim stranem. Manj zasedenega prostora na strežniku, več strank, več manevrskega prostora pri ceni storitve.

Reseller gostovanje kot vzvod za druge storitve

Podjetje, ki ima na voljo reseller paket gostovanja, lahko gostovanje spletne strani svojim strankam ponudi tudi kot neke vrste ugodnost. Denimo »Ob naročilu izdelave spletne strani pri nas vam podarimo gostovanje za 1 leto!«.

Na ta način podjetje pridobi več strank na področju izdelave spletnih strani, ki prinaša tudi večji dobiček. Ob tem pa od prihodnjega leta dalje zaračuna še samo gostovanje spletne strani. Psihološki učinek pri prodaji največ šteje. Ljudje smo razvajeni in povsod iščemo kaj brezplačnega ali vsaj nekakšno darilo ob nakupu.

Več prodanih gostovanj, več zaslužka

Ker ste pri reseller paketu omejeni le s prostorom na strežniku, lahko naredite veliko prometa z manj zahtevnimi spletnimi stranmi. Saj veste, kako gre tista ljudska »Kamen na kamen – palača«. Ker stroškov z vzdrževanjem strežnika ni, je to zlata vredna kombinacija ali pa vsaj lep pasivni zaslužek, ki vedno prav pride.

V primeru, da se spoznate na spletni marketing, vam zagotovo ne bo težko sestaviti zmagovite kombinacije. Ciljano oglaševanje na Facebooku ali Google Ads (prej AdWords) je lahko hkrati poceni in zelo odzivno. Na ta način boste lahko z razmeroma malo vložka (reseller paket gostovanja, vložek v oglasne kampanje) prišli do zelo zadovoljivega zaslužka.

Vsekakor prej preverite ponudbo na trgu reseller gostovanj in se odločite za paket, ki bo najbolj ustrezal vašim zahtevam. Bodite pozorni, da vam na strani ponudnika zagotavljajo ažurno podporo in primerjajte cene glede na zakupljen prostor na strežniku. Potem pa veselo na delo in zaslužku naproti!


Na kratko o blogu

Dobrodošli na blogu!

 

Na tej strani bomo pisali o novostih s področja spletnega gostovanja, dotaknili pa se bomo tudi domen, saj so te z gostovanjem tesno povezane. Prav tako boste na blogu lahko prebrali zanimivosti o optimizaciji spletnih strani, spletnem marketingu in ostalih povezanih tematikah.

Najnovejše objave
bottom of page